Feestzaal met parking

Verwacht je heel wat gasten die met de auto zullen komen?
Geen probleem, er is een ruime parking voorzien meteen achter onze feestzaal.

Dankzij onze flexiebele inrichting kun je eenvoudig de zaal aanpassen aan eender welk type event, van vergadering tot huwelijk, verloving, geboorte, seminaries, recepties en nog veel meer.

Route

Feestzaal Alcazar is gelegen in de Handelsstraat 25 te 2570 Duffel.

Met de auto:

Er is zeer ruime parking voorzien aan het einde de Handelsstraat. Je volgt gewoon de pijlen parking, meteen nadat je de feestzaal voorbij gereden bent. Kort samengevat is het gewoon de weg volgen en aan het water meteen rechts inslagen (bij de pijl parking). Je komt dan op de parking achter de zaal.

Vanuit Antwerpen of Brussel:
Volg de E19 en neem afrit 8 – Rumst/Duffel, sla aan het einde van de afrit af richting Duffel. Volg de N1c richting Duffel, tot je het gemeentehuis voor je ziet liggen (na ong. 5 km). Sla aan de verkeerslichten rechtsaf en rij de Netebrug over. Na 100 meter zie je op de linkerkant de kapel liggen, sla hier linksaf de Bruul in. Sla op het einde nog eens linksaf de Kapelstraat in, op het einde rij je links de Handelsstraat in.

Vanuit Lier:
Neem de N108 richting Mechelen. Sla na 6 km aan de verkeerslichten rechtsaf de Hoogstraat in. Blijf volgen, de Hoogstraat wordt Kwakkelenberg en gaat na 1 km over in de Handelsstraat.

Met het openbaar vervoer:

Lijnbus 2 Lier – Duffel-Waarloos
Afstappen aan halte Molekens.
Lijnbus 196 Antwerpen – Hove – Lint – Duffel
Afstappen aan halte gemeentehuis.